Homepage
Kom in actie!

Dank aan iedereen die ons de afgelopen jaren heeft gesteund met ons belangrijke en dankbare werk. Ook de komende jaren kunnen we uw hulp goed gebruiken. Enerzijds voor het onderhoud en beheer van de projecten die we hebben gerealiseerd. Maar ook voor de projecten die we hebben gepland voor de komende jaren.
Uw donatie kunt u overmaken naar:

SOKPO
IBAN NL56 INGB 0008291542

U kunt ook een eenmalige of periodieke machtiging tot automatische incasso invullen en terugsturen per mail  info@SOKPO.nl of per post:
SOKPO, Smalle Streek 8, 3817BW Hoevelaken.
Wij regelen in dat geval de betalingen voor u tot u dit niet meer wenst.

U kunt ook gebruik maken van de online donatiemodule van Stichting GEEF

Vanwege de ANBI status van SOKPO is uw gift aftrekbaar (RSIN 804213264).
Wilt u extra fiscaal voordeel? Bij schenking van minimaal 5 jaar, vastgelegd in een overeenkomst via de notaris maar ook via een schenkingsovereenkomst tussen u en SOKPO, is uw gift 100% aftrekbaar (geen drempel).
Hier vindt u een overeenkomst waarmee u dit met ons kunt regelen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met uw eigen notaris of gebruik maken van de Online Schenkservice?

Als u rechtstreeks geld overmaakt naar SOKPO, of SOKPO machtigt tot een automatische incasso, komt dat 100% ten goede aan onze projecten.  
Maakt u gebruik van de online donatiemodule, dan ontvangen wij 90% van uw gift. 10% gaat dan naar de service-organisatie.

Wist u dat u dat u met online aankopen gratis meteen een goed doel kunt steunen? Via Goededoelshop.nl kunt u shoppen bij meer dan 250 aangesloten bekende webwinkels, zoals Zalando en BOL. Per aankoop gaat er dan gratis een donatie naar het goede doel van uw keuze.

In alle gevallen danken wij u hartelijk, namens alle dove en slechthorende kinderen van de Ashanti School for the Deaf in Kumasi en de jongeren van het Job Creation and Training Centre for the Deaf in Kumasi!

flyer sponsor een werkplaats voor dove jongeren.pdf
KLIK HIER!
Donateurs en sponsoren

© 2016 Studio Contekst - Amersfoort

FrieslandCampina
logo ACCONAVM SOKPO